Особливості викладання інтегрованих курсів природничо- освітньої галузі - Іванців, Оксана Ярославівна (My University, 2024)
Усі процеси реформування, що відбуваються у сучасній педагогічній галузі, так чи інакше пов’язані із інтеграцією. Зокрема, йдеться мова про природничі науки. А саме, спираючись на пропозиції європейської комісії (2018 р.), щодо ключових компетентностей українська система загальної середньої освіти визначила компетентність у галузі природничих наук, техніки і технологій. Вона передбачає здатність та готовність застосовувати відповідний комплекс знань і методологій для пояснення світу природи, визначення і формування висновків на основі отриманої інформації та відповідальність особи за наслідки своєї діяльності.
Keywords: нова українська школа; інтеграція; інтегрований підхід; інтегроване навчання; інтегрований урок; інтегрований курс