English Verb in Use - Павлюк, Алла Борисівна; Малімон, Леся Костянтинівна; Єфремова, Наталія Володимирівна; Калиновська, Ірина Миколаївна; Василенко, Ольга Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчальний посібник призначено для здобувачів вищої освіти спеціальностей 035 Філологія (Освітньо-професійна програма «Мова і література (англійська). Переклад») та 014 Середня освіта (Освітньо-професійна програма «Середня освіта. Мова і література (англійська)»). Посібник є складовою навчально-методичного забезпечення освітнього компоненту «Англійська мова». Основною метою посібника, який складається з трьох частин (Theoretical Outline, Practice Exercises, Revision Tests), є систематизація знань, вироблення вмінь і навичок теоретичного опрацювання та практичного застосування основних аспектів граматики дієслова сучасної англійської мови.
Keywords: Theoretical Outline; Practice Exercises; Revision Tests; 811.111’36(075.8)