Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики - Рибак, Юлія Леонідівна; Шепелюк, Марія Олександрівна; Андреєва, Валентина Вікторівна; Босак, Юлія Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації створено для опису змісту практичної підготовки магістрів та організації проведення виробничої практики на базі підприємств, організацій та установ лісової галузі; встановлення обов’язків обох сторін, визначення послідовності виконання та порядок контролю проходження студентами усіх етапів виробничої практики. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 205 Лісове господарство, освітньо-професійної програми Лісове господарство Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: виробнича практика; лісове господарство; 378.147.091.33-027.22:630(072)