Культурно-освітні процеси в генеральній окрузі «Волинь-Поділля» в роки нацистської окупації (1941–1944 рр.) - Дударчук, Любомир Вікторович (My University, 2024)
Дисертацію присвячено комплексному дослідженню культурно-освітніх процесів на території генеральної округи «Волинь–Поділля» в період нацистської окупації.
Keywords: Друга світова війна; нацистська окупація; культура; освіта; педагогічні кадри; шкільництво; культурно-освітні товариства; «Просвіта»; періодика; газета; пропаганда; репресії; райхскомісаріат «Україна»; Волинь; Поділля; 37(477.82+477.43/.44)''1941/1944''(043.5)