Геохімія і геофізика ландшату : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Вовк, Олександр Павлович; Vovk, Oleksandr P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма вивчення навчальної дисципліни „Геохімія і геофізика ланшдафту” для студентів за напрямом підготовки бакалавр, напряму „Географія”.Програма навчальної дисципліни складається змістових модулів: основи геохімії та геофізики, геохімія і геофізика сфер Землі, геохімія і геофізика ландшафту.
Keywords: геохімія; геофізика; ландшафт