Особливості вивчення звертань у закладах загальної середньої освіти (на матеріалі мовотворчості письменників Волині) - Данилюк, Аліна; Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Проаналізовано особливості вивчення звертань у закладах загальної середньої освіти (на матеріалі мовотворчості письменників Волині).
Keywords: структура речення; звертання; просте ускладнене речення; ЗЗСО