Настановчо-корективний курс фонетики англійської мови - Пуффальт, Дональд; Puffalt, Don; Волошинович, Наталія Валеріанівна; Voloshynovych, Natalia; Корабліна, Зорина Юріївна; Korablina, Zoryna; Жолоб, Інна Леонідівна; Zholob, Inna; Новак, Вікторія Русланівна; Novak, Viktoria; Рогач, Оксана Олексіївна; Rohach, Oksana; et al. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2006)
Навчально-методичні матеріали з настановчо-корективного курсу фонетики для студентів І курсу факультету романо-германської філології університетів. Видання складається із семи розділів і семи лабораторних робіт по корекції звуків, засвоєнню інтонації та фонетичних явищ.