Displaying the operating results in the financial statements: domestic and foreign experience - Shmatkovska, Tetiana О.; Шматковська, Тетяна Олександрівна; Naumchuk, Anastasiia V.; Наумчук, Анастасія В. (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2016)
This article outlines the features of displaying the results of operations in the domestic financial statements and the financial statements of foreign countries. Displaying in the financial statements related to specific economies as the same business transactions reflected in the accounting of different countries in different ways. Shown the benefits and shortcomings of profit from operations, calculated using the methods finance reports on the results of Ukraine, Russia and Belarus.У статті окреслено особливості відображення результатів операційної діяльності у вітчизняній фінансовій звітності та фінансовій звітності зарубіжних країн, пов’язані зі специфікою економік, оскільки однойменні господарські операції відображаються в бухгалтерському обліку різних держав по-різному. Наведено переваги і недоліки показників прибутку від операційної діяльності, що розраховуються за методиками формування звітів про фінансові результати України та країн близького зарубіжжя (Російської Федерації та Республіки Білорусь)
Відображення результатів операційної діяльності у фінансовій звітності підприємства: вітчизняний та зарубіжний досвід
Keywords: profit; loss; income; costs; operating activities of the company; financial statements; прибуток; збиток; доходи; витрати; операційна діяльність підприємства; фінансова звітність