Фінансові системи Австралії, країн та залежних територій Океанії - Карлін, Микола Іванович; Івашко, Олена Анатоліївна; Karlin, M. I.; Ivashko, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У навчальному посібнику висвітлені особливості функціонування фінансових систем таких країн, як: Австралія, Нова Зеландія, Папуа-Нова Гвінея, Вануату, Кірибаті, Маршаллові Острови, Науру, Самоа, Соломонові Острови, Тонга, Тувалу, Фіджі, Федеративні Штати Мікронезії, а також таких залежних територій Океанії, як: Нова Каледонія, Французька Полінезія, Уолліс та Футуна, Ніує, Острови Кука, Гуам та ін. Посібник адресований студентам вищих навчальних закладів, які вивчають такі курси, як: “Фінанси”, “Фінанси зарубіжних країн”, “Державні фінанси”, “Місцеві фінанси”, “Фінанси і податки зарубіжних країн” та відповідні спецкурси з країнознавства.
Keywords: фінансова система; зарубіжні країни