Українська мова (за професійним спрямуванням) : методичні рекомендації з курсу - Здіховська, Тетяна Вікторівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
Вміщено дані про структуру курсу, планування практичних занять, а також теми консультацій, самостійної роботи, подано завдання до практичних занять, список літератури. Рекомендовано студентам 1 курсу спеціальності 013 Початкова освіта.
Keywords: українська мова професійного спрямування; 811.161.2:378(072)