Комунікативні ознаки рецензійного дискурсу - Левчук, Ірина Петрівна (Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, 2013)
У статті розглянуто особливості рецензійного дискурсу як складника наукової комунікації, визначено його основні ознаки. Основну увагу зосереджено на описі функціонально-комунікативних властивостей рецензійного дискурсу. (W artykule przedstawiono szczegóły dyskursu recenzji jako składnika komunikacji naukowej, określono jego cechy podstawowe. Główną uwagę skupiono wokół opisu właściwości funkcjonalno-komunikatywnych dyskursu recenzji).
Keywords: наукова комунікація; рецензійний дискурс; оцінна інформація; komunikacja naukowa; dyskurs recenzji; informacja ocenna