Ян Фітцке (1909-1940) - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2013)
Подано відомості про життєвий і творчий шлях польського історика, археолога, організатора музейної справи у місті Луцьку та на Волині Яна Фітцке. Рекомендовано всім, хто цікавиться історичними дослідженнями Волинського краю.
Keywords: Фітцке Ян; дослідники Волині; бібліографічні видання; 63.3(4УКР-4(ВОЛ)я1