Зміст профільного навчання старшокласників за спортивним напрямом (на прикладі курсу за вибором “Пішохідний туризм”). - Войтович, І. М.; Voytovich, I. N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті досліджено проблему профільного навчання старшокласників. Розкрито завдання спортивного напряму профілізації та обґрунтовано актуальність профільного предмета ” Туризм“. Також викладено авторську програму можливого курсу за вибором “Пішохідний туризм” для учнів 10–11 класів за спортивним напрямом тощо. The article is devoted to the problem of the core studies of the senior pupils. The tasks of the sport orientation direction of profilisation are disclosed and the relevance of the core subject “Tourism” is grounded in the article. And the author’s program of possible course for a choice “Backpacking” for pupils of the 10 th –11 th forms of the sport orientation is presented, etc.
Table of Contents of the Type Teaching Pupils of Higher Forms of After Sporting Direction (Possible Course for a Choice “Pedestrian Tourism”).
Keywords: профільне навчання старшокласників; спортивний напрям; курс за вибором; пішохідний туризм; core studies of the senior pupils; sport orientation; course after the choice; backpacking