Мемуари про Олену Пчілку як історико-літературне джерело - Данилюк-Терещук, Тетяна; Danyluk-Tereschuk, Tetiana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто спогади про Олену Пчілку. Крізь призму сприйняття мемуаристів осмислено її життєвий шлях. Доведено, що спогади увиразнюють біографію Олени Пчілки, письменниці та громадської діячки.In the article are considered remembrances about Olena Pchilka. Through the prism of perception of memorialists is analyzed her course of life. It is proved that remembrances underline biography of a writer and a civil activist Olena Pchilka.
Memoirs About Olena Pchilka as a Historical and Literary Source
Keywords: спогади; мемуари; біографія; родина; сучасники; історія; remembrances; memoirs; biography; family; contemporaries; history