Навчально-методичний комплекс з теоретичного курсу «Комунікативна лінгвістика» - Одарчук, Наталія Андріївна; Крисанова, Тетяна Анатоліївна (My University, 2021)
Навчально-методичний комплекс призначений для студентів денної і заочної форм навчання, які обрали для вивчення теоретичний курс «Комунікативна лінгвістика». Комплекс включає анотацію, силабус навчальної дисципліни, плани семінарських занять, перелік тем рефератів, які пропонуються для індивідуальної роботи. Тестові завдання, які містить навчально-методичне видання, націлені на засвоєння і перевірку вивченого матеріалу. Навчально-методичний комплекс доповнюється глосарієм основних термінів, якими має оволодіти студент по закінченню курсу.
Keywords: силабус; плани семінарських занять; тести; глосарій термінів; 81-11:316.77(07)