Економічий потенціал регіону - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Методичний посібник призначений для допомоги студентам географічного факультету денної і заочної форми навчання у підготовці та виконанні практичних робіт з курсу „Економічний потенціал регіону”, може бути корисний для студентів та викладачів географічних факультетів університетів