Екологічне інспектування: методичні рекомендації до практичних робіт - Караїм, Ольга Анатоліївна; Karaim, Olha A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У виданні розкрито зміст екологічного інспектування як необхідної умови збереження довкілля, раціонального використання природних ресурсів та їх відтворення. Висвітлено особливості порядку визначення розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі, внаслідок порушення природоохоронного законодавства. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища» денної та заочної форм навчання.
Keywords: Екологічне інспектування