Змістовний компонент фізичного виховання студентів із порушеннями опорно-рухового апарату в спеціальних медичних групах - Кашуба, Віталій Олександрович; Kashuba, Vitaly (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто питання устрою та функціонування фізичного виховання студентів із порушеннями опорно-рухового апарату в спеціальних медичних групах вищих освітніх закладів. Завдання роботи – на основі теоретичного аналізу даних спеціальної літератури з’ясувати чільні засади змісту фізичного виховання студентів із порушеннями опорно-рухового апарату. Установлено та систематизовано ключові теоретичні й практичні аспекти організації цих занять в умовах ВНЗ. Окреслено та детерміновано базові чинники забезпечення ефективності занять фізичним вихованням із цими студентами в спеціальних медичних групах і виокремлено дискусійні моменти досліджуваного питання. The questions build and operation of physical training of students’ in special medical groups with disorders of the musculoskeletal system in universities. is considered. The task of the work – the main principles of the content of physical education of students with disorders of the musculoskeletal system to find out on the basis of theoretical analysis of literature data. Based on the theoretical analysis and experimental verification the key theoretical and practical aspects of the organization of these activities in the conditions of high school the established and systematized. The key factors to ensure the effectiveness of training with these students in special medical groups and discussion points are highlighted in this perspective the determined and is determined.
The Substantial Components of Physical Training of Students’ in Special Medical Groups with Disorders of the Musculoskeletal System
Keywords: студент; фізичне виховання; опорно-руховий апарат; спеціальна медична група; student; physical education; musculoskeletal; special medical group