Психологія булінгу та мобінгу - Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2024)
Предметом вивчення освітнього компонента «Психологія булінгу та мобінгу є психологічні особливості явища булінгу (цькування) та мобінгу в закладах освіти, його форми, прояви та наслідка, зміст, види та психологічні чинники віктимної поведінки особистості
Keywords: насильство; булінг,; мобінг