Рівень соматичного здоров’я студенток ЛНТУ. - Радченко, О. В.; Radchenko, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті розглянуто рівень соматичного здоров’я студенток 1−4 курсів Луцького національного технічного університету. In the article the level of somatic health of female students of 1-4 courses of Lutsk National Technical University is examined.
The Level of somatic Health of female Students of LNTU.
Keywords: студентки; соматичне здоров’я; методика кількісної експрес-оцінки соматичного здоров’я за Г. Л. Апанасенком; female students; somatic health; the methodic of the numerals express- marked the level of the somatic health