Канадознавство: мова і суспільство - Данилюк, Ніна Олексіївна; Калиновська, Ірина Миколаївна; Козюра, Ігор Валерійович; Коляда, Еліна Калениківна; Накашидзе, Ірина Сергіївна; Марчук, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
У колективній монографії вміщено найновіші українсько-канадські суспільні, освітні та філологічні дослідження в галузі сучасного канадознавства. Це четвертий випуск серії “Канадознавство”, заснованої у 2018 р. Центром канадознавства Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк).
Canadian Studies: Language and Society
Вступне слово
1. Суспільні й мовознавчі виміри канадознавства
1.1. Розвиток місцевого самоврядування в Канаді: історико-управлінські студії
1.2. Канадський варіант англійської мови: становлення і розвиток
Keywords: канадознавство; Канада; Ярослав Рудницький; Іван Огієнко; Борис Олександрів; еміграція; спадщина; 908(71)(08)+32(71)(08)+37(71)(08)