Основи сучасної електроніки: робоча програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Мартинюк, Олександр Семенович; Martyniuk, Oleksandr S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Курс має на меті: а) забезпечити опанування студентами основ сучасної електротехніки і радіоелектроніки; б) стати основою для глибокого розуміння студентами технічних застосувань законів електродинаміки, які вивчаються в курсі фізики; в) забезпечити вироблення у студентів специфічних електротехнічних і радіоелектронних умінь та навичок, необхідних для організації лабораторії чи фізичного кабінету в школі, на виробництві, догляду за устаткуванням, для модернізації фізичного експерименту; г) розширити політехнічний кругозір майбутнього спеціаліста, підготувати його до проведення й організації гурткової роботи з електро- та радіоелектронної техніки
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни " Основи сучасної електроніки " підготовки бакалавра напряму 6.040203 – «Фізика»
Keywords: Електричне коло; електричні машини; Електротехніка