Напрямки активізації розвитку транскордонного ринку туристично-рекреаційних послуг в умовах Європейської інтеграції - Стрішенець, Олена Миколаївна; Алієва, Анастасія Юріївна; Strishenets, Olena M.; Aliieva, Anastasiia Yu. (Akademia Polonijna w Częstochowie (Polska), Instytut ekonomiczny narodowego uniwersytetu w Krzywym Rogu, 2016)
Розкрито стратегію розвитку транскордонного ринку туристично-рекреаційних послугв умовах європейської інтеграції. Визначено механізми реалізації стратегічних пріоритетів розвитку транскордонного ринку туристично-рекреаційних послуг. Запропоновано практичні рекомендації щодо розвитку туристично-рекреаційної діяльності в Єврорегіоні "Буг" в умовах європейської інтеграції.
Keywords: транскордонний ринок; туристично-рекреаційна послуга; європейська інтеграція