Поняття виробничої стратегії підприємства - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Nataliia Viktorivna (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2017)
У статті розглянуто трактування науковців сутності поняття виробничої стратегії підприємства. На основі їх узагальнення виділено ряд підходів: максимізації, конкурентно-спрямований, ресурсний, продуктово-орієнтований, потенціало-формуючий, стратегічно-цільовий. А також подано авторське тлумачення досліджуваного поняття. In the article the scientific approaches to understanding the essence of production strategy of enterprise are considered. The based on a generalization of that allocated a number of approaches: maximization, competition-focused, resource, product-oriented, potential-forming, strategically targeted. Also the author's interpretation of the studied concepts is formed.
The concept of production strategy of enterprise
Keywords: виробнича стратегія; production strategy; operating strategy; competitive position; production capacity; production system; операційна стратегія; конкурентна позиція; виробнича потужність; виробнича система