Вплив християнства на формування ідейно-політичних течій в країнах Північно-Західної Європи - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Національний університет "Одеська юридична академія", 2017)
Розглядається процес формування соціал-демократичної ідеології на базових цінностях християнства.
Keywords: ідеологія; християнство; моральні цінності; громадянське суспільство; ideology; Christianity; moral values; civil society