Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, заочної форми навчання - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни «Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності спеціальністю 8.03050901 – «Облік і аудит» для студентів заочної форми навчання.
Keywords: Облік за міжнародними стандартами,; звітність за міжнародними стандартами,; фінансова звітність,; звітність підприємств,; аccounting according to international standards,; reporting under the international standards,; financial reporting,; business reporting