Методи визначення кристалічної структури сполук - Гулай, Любомир Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Наведено методики виконання та оформлення 4 практичних робіт, а також контрольні запитання. Для студентів спеціальності 102 Хімія.
Keywords: 548.312/.315(072)