Архієрейський хор «Оранта» : багатовекторність мистецької діяльності - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Маласпіна, Валентина Андріївна; Totska, Olesia Leontiivna; Malaspina, Valentyna Andriivna (My University, 2014)
Описано історію створення та напрями мистецької діяльності архієрейського хору «Оранта»: 1) богослужбову та світську виконавську; 2) концертну та гастрольну; 3) конкурсну; 4) дискографічну та видавничу; 5) навчальну.
Bishop choir "Оranta" : a multivector of artistic activity
Keywords: архієрейський хор «Оранта»; вектори мистецької діяльності