Особливості правового статусу адвокатів Польщі за законом 1932 року - Кравчук, Микола Артемович (My University, 2021)
Досліджено правовий статус адвокатів Польщі у міжвоєнний період. До 1932 року на території Польщі діяло три системи законодавства. У 1932 році законом створено єдину систему адвокатури.
Keywords: адвокат; адвокатура; аплікант