Єднає мудро благовісна музика: співаник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Гордійчук, Андрій Миколайович; Hordiychuk, Andrii M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
До співаника увійшли визнані твори української пісеннї класики, кращі фольклорні зразки Волинського краю та українські народні пісні. Видання рекомендоване викладачам, студентам середніх та вищих музичних закладів.
Keywords: Співаник; Songbook; українські народні пісні