Морфеміка, словотвір, морфологія української мови : методичні рекомендації - Костусяк, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання містить загальні засади про нормативний освітній компонент «Морфеміка, словотвір, морфологія української мови», об’єднаний у теми перелік питань, опрацювання яких спрямоване на набуття визначених освітньо-професійною програмою компетентностей, ключові поняття, питання для самоперевірки, проміжного та підсумкового контролю, список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації призначені для використання під час підготовки до практичних занять та виконання завдань самостійної роботи. Рекомендовано бакалаврам (на базі ОКР молодшого спеціаліста) галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література) за освітньо-професійною програмою «Середня освіта. Українська мова та література. Світова література».
Keywords: 811.161.2’367.62(075)