Вплив євроскептицизму на сучасні політичні процеси в Європейському Союзі - Якимчук, Марина Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Дисертаційна робота присвячена дослідженню впливу євроскептицизму на сучасні політичні процеси в Європейському Союзі.
Keywords: Європейський Союз; Велика Британія; єврозона; глобалізація; європейська інтеграція; європейський досвід; євроскептицизм; м’який і жорсткий євроскептицизм; суспільний євроскептицизм; політичні партії; політичні процеси; політична система; політична участь; Брекзит; Західні Балкани; Україна; зовнішня політика; безпекова політика; розширення ЄС; єврозона; 327.3:329.1