Географія світового господарства - Краснопольська, Надія Володимирівна; Krasnopolska, Nadiia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни „Географія світового господарства”, складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр галузі знань 0401 Природничі науки, напряму “Географія”. Предметом вивчення навчальної дисципліни є географія макрогалузевої структури світового господарства.
Keywords: світогосподарська система; міжнародний поділ праці; науково-технічна революція; спеціалізація