Управління водними ресурсами - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання містить завдання і методичні вказівки до практичних робіт із освітнього компонента «Управління водними ресурсами», які сприятимуть формуванню у здобувачів освіти уявлення про основи теорії управління; основних напрямів екологічної політики держави; стратегії природоохоронної діяльності, яка передбачає розробку і впровадження екологічного законодавства, втілення в життя економічного механізму та міжнародного досвіду управління водними ресурсами.
Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» денної та заочної форм навчання, а також усіх хто вивчає проблеми пов’язані з впливом виробничої діяльності на стан довкілля.
Keywords: Управління водними ресурсами; 502.378(072)