Українська мова за професійним спрямуванням: практикум - Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
У навчальному посібнику представлено структуру курсу «Українська мова за професійним спрямуванням», запропоновано зміст практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, схему оцінювання знань студентів та список рекомендованої літератури. Для студентів І курсу спеціальностей «Міжнародні економічні відносини»; «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітнього ступеня «бакалавр».
Keywords: українська мова за професійним спрямуванням; 811.161.2’38 (075)