Порівняльний аналіз пасажирських і вантажних перевезень автомобільним транспортом у Львівській області впродовж січня-серпня 2020 і 2021 рр. - Павловська, Тетяна Сергіївна; Поторась, О. В.; Білан, А. Ю. (My University, 2021)
Охарактеризовано мережу автомобільних транспортних комунікацій Львівської області. Проаналізовано вантажообіг та обсяги перевезень вантажів автомобільним транспортом у січні–серпні 2021 року, а також пасажирообіг та обсяг перевезених пасажирів автомобільним транспортом за цей період.
Keywords: вантажообіг; пасажирообіг; транспорт; транспортна мережа; транспортна система; автомобільний транспорт; автомобільна дорога міжнародного значення; міжнародний транспортний коридор