Взаємодія кримінально-виконавчого законодавства з нормативними актами інших галузей права у процесі виконання покарань і ресоціалізації - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Укранки, юридичний факультет, 2009)
Здійснено спробу виявити, проаналізувати і охарактеризувати зв’язки кримінально-виконавчого права і його законодавства з іншими галузями права і нормативними актами у кримінально-виконавчому процесі.
Keywords: кримінально-виконавче законодавство; галузі права; ресоціалізація