Перший Всеукраїнський гідрометеорологічний зїзд (Одеса – 2017): пріоритети та перспективи гідрометеорологічної діяльності - Хільчевський, Валентин Кирилович; Забокрицька, Мирослава Романівна; Khilchevskyi, Valentyn K.; Zabokrytska, Myroslava R. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2017)
Наведено інформацію про роботу Першого Всеукраїнського гідрометеорологічного зїзду, який відбувся 22-23 березня 2017 р. в Одесі. Викладено рішення зїзду з повною характеристикою пріоритетних завдань у сфері гідрології, океанології та гідрометеорологічної освіти.

The information about the First Ukrainian hydrometeorological congress which was held 22-23 March, 2017 in Odessa. Expounded the solution of congress with a full description of the priorities in the hydrology, oceanology and hydrometeorological education.
First Ukrainian hydrometeorological congress (Odessa, 2017): priorities and prospects of the hydrometeorological activity
Keywords: гідрометеорологічний з’їзд; гідрометеорологічна діяльність; hydrometeorological congress; hydrometeorological activity