Внутрішня медицина, в тому числі ендокринологія, медична генетика. - Яковенко, Олег Констянтинович; Грицюк, Алла Миколаївна; Галей, Микола Михайлович; Чурсіна, Наталія Сергіївна; Мартинюк, Богдан Олегович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання розроблене згідно навчальної програми з розділу Внутрішня медицина, в тому числі ендокринологія, медична генетика відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи силабусу, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів дисципліни, а також перелік питань для підготовки до підсумкового контролю. Методичне видання призначено для викладачів та студентів денної форми навчання галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина освітньої програми Медицина в межах ОК Внутрішня медицина.
Keywords: внутрішня медицина; медична генетика; ендокринологія; обстеження; клінічна картина; 616-085(072)