Операційний менеджмент : програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення дисципліни є система наукових методів управління операційною системою, яка забезпечує досягнення оптимальних економічних результатів у процесі створення продукції підприємства.
Програма навчальної дисципліни «Операційний менеджмент» для студентів галузей знань 1801 «Специфічні категорії» 0305 – Економіка та підприємництво» спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» та напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства».
Keywords: операційний менеджмент; методи управління