Криміналістика - Гусак, Андрій Петрович; Гончаров, Ігор Володимирович; Крикунов, Олександр Володимирович (My University, 2022)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Криміналістика» рекомендовані для студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність» кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Розглядаються основні теоретичні та практичні проблеми криміналістики. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістовних модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, підбір навчальної та монографічної літератури як для стаціонарної, так і заочної форм навчання.
Keywords: методи криміналістики; криміналістична техніка; криміналістична тактика розслідування злочинів; 341.4