Щоденник виробничої педагогічної практики (ОКР «Бакалавр») - Іванців, Оксана Ярославівна; Машевська, Алла Степанівна; Ivantsiv, Oksana Ya.; Mashevska, Alla S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У посібнику розглядаються завдання і зміст виробничої педагогічної практики студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», відображена структура та принципи її організації. Це значно полегшить студентам ведення психолого-педагогічного аналізу та фіксацію педагогічних спостережень. Щоденник роботи студента-практиканта - це обов’язковий документ у вищих навчальних закладах, що проводять такий вид практики. Ведеться він кожним студентом протягом педагогічної практики та подається заповненим на факультет після її завершення.