Мовленнєва патологія - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Мовленнєва патологія» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології, Кафедра загальної та соціальної психології). Розміщення джерел (285 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки та електронні ресурси. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; мовленнєві розлади; заїкання; Аутизм; 61(01