Проблемні питання визначення суб'єкта ненадання допомоги хворому медичним працівником - Старко, Оксана Леонтіївна (My University, 2024)
У статті розглянуто питання щодо тлумачення поняття медичний працівник як суб'єкта кримінального правопорушення за ст. 139 КК України, аналізується питання про доцільність віднесення до кола суб'єктів злочину фармацевтичних працівників
Keywords: ненадання допомоги; кримінальна відповідальність; медичний працівник; фармацевтичний працівник; домедична допомога