Адміністрування податків: програма вибіркової навчальної дисципліни - Борисюк, Олена Володимирівна; Borysiuk, Olena V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни «Адміністрування податків» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності «Оподаткування».
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні засади адміністрування податків в національній економіці. 2. Стан правового регулювання адміністрування податків і митних платежів в Україні. 3. Особливості податкового контролю в Україні