Управління доходами підприємства в уиовах економічної кризи - Кулаковська, Карина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи формування системи управління доходами в умовах економічної кризи. Визначено сутність і особливості функціонування системи управління доходами. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінки ефективності управління доходами підприємства. Здійснено аналіз основних показників діяльності, а також проведено оцінку ефективності системи управління доходами *************. Виявлено проблеми та розроблено модель удосконалення системи управління доходами *************.
Keywords: управління доходами; економічна криза; підприємство