Інтеграція штучного інтелекту в політичну сферу - Грибівська, Ольга; Миронова, Олена Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Штучний інтелект стає важливим інструментом у політиці, змінюючи управлінські процеси та відкриваючи нові можливості. Однак його впровадження викликає етичні, безпекові та моральні питання, зокрема стосовно демократії та прав людини.
Keywords: Вплив штучного інтелекту на міжнародні відносини; штучний інтелект