Робота над особливостями стилю хору «Тече вода в синє море» Б. Лятошинського на уроках диригування: методичні рекомендації для самостійної роботи студентів - Марач, Олександр М.; Гавтрилюк, Валентина Є. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчальна інформація яка пропонується читачеві може застосовуватися у курсах: хорове диригування, диригування і робота з хором, методика і практикум робот з колективом, методика і практикум вокально-хорової роботи, методика викладання хорових дисциплін. У навчальному виданні пропонуються навчальна інформація, за допомогою якої читач може ознайомитись з особливостями стилістичного викладу композиторського письма Б. Лятошинського та пояснення на нотних прикладах. Навчальне видання адресується студентам і викладачам музично-педагогічних факультетів ВНЗ.
Keywords: Стиль; Лятошинський; Диригування