Управління проектами в зовнішньоекономічній діяльності: програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни «Управління проектами в зовнішньоекономічній діяльності» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Предметом вивчення навчальної дисципліни є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних із обґрунтуванням, розробкою, реалізацією інвестиційних проектів в ЗЕД. Дисципліна «Інвестиційний менеджмент» пов'язана з дисциплінами техніко-технологічного напряму, оскільки передбачає знання студентами сучасної техніки і технологій; з дисциплінами організаційно-управлінського профілю, оскільки техніко-економічне обґрунтування будь-якого проекту передбачає проектування організаційної і управлінської структури, розв'язання проблем управління проектом; з дисциплінами «Фінанси», «Фінансовий менеджмент», «Бухгалтерський облік», «Фінансовий аналіз», «Стратегічний аналіз» в плані, що стосується оцінки фінансової спроможності інвестиційного рішення.
Keywords: управління; зовнішньоекономіча діяльність; проекти