Інформаційні системи і технології у фінансах : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «фінанси і кредит», дфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є фінансова інформація. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Інформаційні системи в банківській діяльності. 3. Інформаційні системи у фінансових установах.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки бакалавра з галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму 6.030508 «Фінанси і кредит» (денна форма навчання)
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; фінанси; finances